Muzieklessen & activiteiten Scheveningen

Update inzake Corona

Datum: 10-07-2021

Update Corona richtlijnen YMCA Scheveningen

Muzieklessen 

Er kan gewoon meegedaan worden aan de muzieklessen. Alleen de volwassenkoren kunnen nog niet repeteren. Dit is weer vanaf 30 augustus mogelijk. Livemuziek kan nu nog alleen Coronaproef in besloten groepen maar vanaf 1 september is er voortaan weer elke weekend livemuziek.

Buurtrestaurant 

Ons Buurtrestaurant is gewoon open elke werkdag van 11.30 tot 16.00 uur, maaltijden worden nog niet geserveerd, wel is afhalen en bezorgen mogelijk. Er is een kleine kaart met koffie,thee, frisdrank, keek van de week en diverse tosti's en soepen Vanaf 23 augustus worden er ook weer elke dag verse maaltijden geserveerd. Tafeltennis is ook weer gewoon mogelijk.

Verhuur

Een ruimte huren is gewoon mogelijk rekening houdend met de 1,5 meter, d.w.z. maximaal 30 personen. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt die 1,5 meter niet dus daar geld geen maximum voor. Wij gaan ervan uit dat vanaf 1 september de 1,5 meter niet meer geldt dus is de verhuur gewoon weer op de normale manier mogelijk.

De 1,5 meter regel is nu nog gewoon van toepassing, vermoedelijk tot 1 september maar het mondkapje hoeft vanaf 26 juni NIET meer op!