Y Buurtrestaurant
Buurtrestaurant door de ogen van de camera
INFO buurtrestaurant klik HIER
Prijslijst buurtrestaurant klik HIER
Vrijwilligers gezocht
Wilt u het mooie werk van het Buurtrestaurant als vrijwilliger steunen bent u van harte welkom. Het kan 1 dag(deel) of meerdere dagen per week om bijvoorbeeld te koken, als gastvrouw/heer of bezorger. Interesse? Neem contact op met Sandra gegevens hieronder bij ‘medewerkers en contact’
Medewerkers en contact
Ons buurtrestaurant werkt met vrijwilligers, studenten en kandidaten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt. Eindverantwoordelijk is een operations manager Sandra Pronk 06 15258765 of mail kantoor@ymcaservice.nl Voor bezorg aan huis kunt u haar contacten.Heeft u nog vragen of wilt u reserveren dan kunt u elke werkdag bellen 070 3555120 tussen 11.30 en 17.00 uur
Menu's vindt u onder de foto.
Menu:
dinsdag 8 oktober | Pompoensoep, gebakken aardappelen karbonade en boontjes, toetje van de chef |
woensdag 9 oktober | Wortelsoep met kokos en koriander, eenpansgerecht met linzen, courgette, tomaat en krieltjes, kwark met appel |
donderdag 10 oktober 13.00 uur | Geroosterde brood met avocado en witte kaas, gebakken biet met rösti en slavink, yoghurt met fruit en kokos |
donderdag 10 oktober 18.30 uur | Loempiaatje, aangeklede bami de luxe, pandan cake |
vrijdag 11 oktober | Uiensoep, Spaanse tuinboontjes, toetje van de chef |
maandag 14 oktober | Anti pasta salade, Mediterrane groente met kaas en rijst, romige kwark mousse |
dinsdag 15 oktober | Huzarensalade, erwtensoep met worst, toetje van de chef |
woensdag 16 oktober | Mini groente gevuld met geitenkaas, romige visstoof potje, appelpartjes in siroop met vanille kwark |
donderdag 17 oktober 13.00 uur | Soepje Indiase kokos kippensoep, Indiase kip in kerrie saus met rijst, a la minute zomervruchten met kwark |
donderdag 17 oktober 18.30 uur | Stokbroodje paté, oktober fest, herfst toetje |
vrijdag 18 oktober | Hapje, gebakken aardappels met spek, ui en gemengde groente, toetje van de chef |
maandag 21 oktober | Champignon soep, gegratineerde bloemkool met gehaktbal, rappe perzik tiramisu |
dinsdag 22 oktober | Kipragout met bladerdeeg, braadworst, gemengde groenten aardappelpartjes, toetje van de chef |
woensdag 23 oktober | Pompoensoep, fruitige karbonade met sperzieboontjes, chocolade vla |
donderdag 24 oktober | Gegratineerde mossel met oude kaas, pittige speklapje met rode kool en rijst, ijshoorn of rum rozijnen vla |
donderdag 24 oktober 18.30 uur | Pompoensoep, rijst met paddenstoelen ragout, vla |
vrijdag 25 oktober | Soepje, pasta schotel, toetje van de chef |
maandag 28 oktober | Abrikozen met geitenkaas en spek, slavink met bieten, prei en aardappel, sinaasappel vlaflip |
dinsdag 29 oktober | Groentesoep, gestoofde kip met tuinerwten en wortels, toetje van de chef |
woensdag 30 oktober | Amsterdamse corstini, Portugees visschotel met aardappelpuree, appel noten crumble met hazelnootslagroom |
donderdag 31 oktober | Soepje, Shepherd's pie, toetje van de chef |
vrijdag 1 november | Gevulde groente, Indiase curry met rijst, citrus salade met yoghurt |
maandag 4 november | Pompoensoep, karbonade met kruidnagel en rode kool, dubbelvla |
dinsdag 5 november | Kaas olijf koekje, spaghetti met groente saus, appel kaneel vla |
woensdag 6 november | Groningse mosterd soep, Hollandse stoof met kapucijners, toetje van de chef |
donderdag 7 november 13.00 uur | Mini sjalotten quiche, winterse rode kool met worst, romige koffie vla |
donderdag 7 november 18.30 uur | Kerriesoepje, pompoenschotel, peer met choco |
vrijdag 8 november | Salade, paella, toetje van de chef |
maandag 11 november | Little gem salade met tomaten dressing, vis stroganoff met rijst, perzik kwark |
dinsdag 12 november | Groentesoep met balletjes, rijst met varkensfilet lapje, toetje van de chef |
woensdag 13 november | Gevulde groenten, zuurkool stamppot, toetje van de chef |
donderdag 14 november 13.00 uur | Courgette soep, farfalle met gehakt en tomaten mascapone, speculaas vla |
donderdag 14 november 18.30 uur | Herfstmenu |
vrijdag 15 november | Kippensoep, aardappelschotel met spitskool en gehakt, toetje van de chef |
maandag 18 november | Bruine bonensoep, preistoof met gehaktballetjes, bananen vla met chocolade rozijnen |
dinsdag 19 november | Hapje, keuze van Suzy, toetje van de chef |
woensdag 20 november | Groentesoep, bami met kip, toetje van chef |
donderdag 21 november 13.00 uur | Focaccia toast met sardine, hutspot met mosterd jus, honing mandarijn met vanille kwark |
donderdag 21 november 18.30 uur | Soepje, jachtschotel, gevulde appel |
vrijdag 22 november | Salade, gyros met rijst en tzaziki, toetje van de chef |
maandag 25 november | Rijstwafel speciaal, vis met pesto preisaus en spaghetti, citroen roomkwark |
dinsdag 26 november | Tomatensoep, pikante steak du bœuf met roerbak groente, chocolade vla |
woensdag 27 november | Salade met sinaasappel en brie, bleekselderij overschotel, toetje van de chef |
donderdag 28 november 13.00 uur | Pittige bonensoep, spinazie tortelino met spekje tuinerwten, romige kokos vla met ananas |
donderdag 28 november 18.30 uur | Toastje vissalade, andijviestamppot, chocolade mousse |
vrijdag 29 november | Groentesoep, aardappelpuree met spruitjes en kipfilet, aardbeien tompouce |
maandag 2 december | Salade van reuzenbonen met spinazie, witlof met groene curry en rijst, fruitsalade |
dinsdag 3 december | Spaanse vissoep, rijstschotel met kip, toetje van de chef |
woensdag 4 december | Mini groente gevuld met gemberkaas, ovenschotel met gehakt en rode kool, manderijnen kwark |
donderdag 5 december 13.00 uur | Bloemkoolsoep, Italiaanse stoofvlees tagliatelle, vlaflip anders |
vrijdag 6 december | Meloen met kruidendressing, visschotel met aardappelpuree, appel noten crumble met klopklop |
maandag 9 december | Spinaziesoep, spaghetti met romige pesto saus, perzik vlaflip met sinaasappel |
dinsdag 10 december | Pasta rolletje met prei en kaas, madras boerenkool met champignons, toetje van de chef |
woensdag 11 december | Maaltijd soep, erwtensoep met roggebrood en katenspek, appel kaneel vla |
donderdag 12 december 13.00 uur | Bietensalade met perendressing, gehaktballen met broccoli en gebakken aardappelen, a la minute zomervruchten kwark |
donderdag 12 december 18.30 uur | Kaashapje, stamppot rode kool, hachee, vlaflip |
vrijdag 13 december | Koninginnensoep, cajun karbonade met witlof en aardappel |
maandag 16 december | Crostini met spinazie en pesto, geroosterde spruitjes met krieltjes en spekjes, bananenvla met chocolade rozijnen |
dinsdag 17 december | Uiensoep, prei pasta met ham en kaas, toetje van de chef |
woensdag 18 december | Tonijn broodjes, Indische kip met rijst en boontjes, fruitsalade met hüttenkäse |
donderdag 19 december 13.00 uur | Groentesoep, zuurkoolstamppot met kruidige speklapjes, appelpartjes in siroop met vanille kwark |
donderdag 19 december 18.30 uur | Kerstmenu |
vrijdag 20 december | Pasteitjes met kipragout, varkensfilet rollade, stoofpeertjes en duchesse aardappels, mini tiramisu met citroen en perzik |