Y Buurtrestaurant
INFO buurtrestaurant klik HIER
Prijslijst buurtrestaurant klik HIER
Vrijwilligers gezocht
Wilt u het mooie werk van het Buurtrestaurant als vrijwilliger steunen bent u van harte welkom. Het kan 1 dag(deel) of meerdere dagen per week om bijvoorbeeld te koken, als gastvrouw/heer of bezorger. Interesse? Neem contact op met Sandra gegevens hieronder bij ‘medewerkers en contact’
Medewerkers en contact
Ons buurtrestaurant werkt met vrijwilligers, studenten en kandidaten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt. Eindverantwoordelijk is een operations manager Sandra Pronk 06 15258765 of mail kantoor@ymcaservice.nl Voor bezorg aan huis kunt u haar contacten.Heeft u nog vragen of wilt u reserveren dan kunt u elke werkdag bellen 070 3555120 tussen 11.30 en 17.00 uur
Menu's vindt u onder de foto.
Menu:
06-02 Hapje, gekookte groenten, slavink, aardappelpuree, kwark
07-02 Spinaziesoep, lasagne, kwark
08-02 Groentensoep, boerenkoolstamppot met spekkies, dubbelvla
09-02 13.00 uur Sla, stoofvlees, groenten en gebakken aardappel, toetje van de chef
09-02 18.30 uur Salade, kapsalon, bitterkoekjesadvocaat
10-02 Hapje, bietenrijst, groenten, vlees, yoghurt
13-02 Augurk in cervelaat, witlofstamppot met spkjes, vla
14-02 Londonderrysoep, groetenschotel met met aardappelpuree, slavink, toetje van de chef
15-02 Sla, bloemkool gratin, kip, fruit
16-02 13.00 uur pompoensoep, bruin nasi met kip, perzikvla
16-02 18.30 uur Gevuld eitje, spruitjesstamppot met hamblokjes, vlaflip
17-02 Hapje, pasta bolognese met kaas, blanke vla
20-02 Tomatensoep, gekookte aardappelen met gehaktbal, snijbonen, vers fruit
21-02 Mosterdsoep, broccoli ovenschotel met gehakt, vla
22-02 Hapje, hutspot met spek, toetje van de chef
23-02 13.00 uur salade, zuurkool met appel, aardappelpuree, rookworst, toetje van de chef
23-02 19.30 uur Soepje, gebakken zoete aardappel, seizoensgroente, hamburgers, toetje a la Dannick
24-02 Tomaten mozzarella, macaroni met groenten en hamblokjes, citrusyoghurt
27-02 Sla, mexicaanse chili con carne, rijst, toetje van de chef
28-02 Groentensoep, gekookte aardappel, groenten en vlees, vla
01-03
02-03
03-03
09-03 18.30 uur Amuse hapje, aardappelpuree, rode kool, hachee, vlaflip
16-03 18,30 uur Slaatje, aangeklede bami met kip,chocolade mousse
23-03 18.30 uur Groentesoepje, gebakken sperziebonen met spekjes, gebakken aardappels, griesmeelpudding met tova
30-03 18.30 uur Toastje brie, witlofstamppot met ham en kaas, toetje a la Dannick
06-04 18.30 uur Ham met meloen, rodekool met appeltjes, gehaktsaus, vlaflip
13-04 18.30uur Mozzarella tomaat spiesje, pasta bolognese, tiramisu a la Dannick
20-04 18.30 uur Stokbroodje paté, spinazie stamppot, gehaktbal, griekse yoghurt met honing
Koningsdag
Meivakantie
Hemelvaartsdag
18-05 18.30 uur Gevuld eitje, rijst met kip kerrie, griekse yoghurt met honng en walnoten
25-05 18.30 uur Groente soepje, chili con carne met aardappelpuree, vla
01-06 18.30 uur Salade witlof met ham en kaas, aardappelpuree, toetje a la Dannick
08-06 18.30 uur Verrassingsmenu van Dannick
15-06 18.30 uur Toastje makreelsalade, maaltijdsalade met gekookt ei, gevulde appel a la Zlatko
22-06 18.30 uur Soepje, spaghetti met rode gehaktsaus, toetje van de week
29-06 18.30 uur Toastje brie, gebakken kriel, salade, hamburger, ijs met vruchtjes