Y Buurtrestaurant
Buurtrestaurant door de ogen van de camera
INFO buurtrestaurant klik HIER
Prijslijst buurtrestaurant klik HIER
Vrijwilligers gezocht
Wilt u het mooie werk van het Buurtrestaurant als vrijwilliger steunen bent u van harte welkom. Het kan 1 dag(deel) of meerdere dagen per week om bijvoorbeeld te koken, als gastvrouw/heer of bezorger. Interesse? Neem contact op met Sandra gegevens hieronder bij ‘medewerkers en contact’
Medewerkers en contact
Ons buurtrestaurant werkt met vrijwilligers, studenten en kandidaten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt. Eindverantwoordelijk is een operations manager Sandra Pronk 06 15258765 of mail kantoor@ymcaservice.nl Voor bezorg aan huis kunt u haar contacten.Heeft u nog vragen of wilt u reserveren dan kunt u elke werkdag bellen 070 3555120 tussen 11.30 en 17.00 uur
Menu's vindt u onder de foto.
Menu:
dinsdag 3 december | Spaanse vissoep, rijstschotel met kip, toetje van de chef |
woensdag 4 december | Mini groente gevuld met gemberkaas, ovenschotel met gehakt en rode kool, manderijnen kwark |
donderdag 5 december 13.00 uur | Bloemkoolsoep, Italiaanse stoofvlees tagliatelle, vlaflip anders |
vrijdag 6 december | Meloen met kruidendressing, visschotel met aardappelpuree, appel noten crumble met klopklop |
maandag 9 december | Spinaziesoep, spaghetti met romige pesto saus, perzik vlaflip met sinaasappel |
dinsdag 10 december | Pasta rolletje met prei en kaas, madras boerenkool met champignons, toetje van de chef |
woensdag 11 december | Maaltijd soep, erwtensoep met roggebrood en katenspek, appel kaneel vla |
donderdag 12 december 13.00 uur | Bietensalade met perendressing, gehaktballen met broccoli en gebakken aardappelen, a la minute zomervruchten kwark |
donderdag 12 december 18.30 uur | Kaashapje, stamppot rode kool, hachee, vlaflip |
vrijdag 13 december | Koninginnensoep, cajun karbonade met witlof en aardappel |
maandag 16 december | Crostini met spinazie en pesto, geroosterde spruitjes met krieltjes en spekjes, bananenvla met chocolade rozijnen |
dinsdag 17 december | Uiensoep, prei pasta met ham en kaas, toetje van de chef |
woensdag 18 december | Tonijn broodjes, Indische kip met rijst en boontjes, fruitsalade met hüttenkäse |
donderdag 19 december 13.00 uur | Groentesoep, zuurkoolstamppot met kruidige speklapjes, appelpartjes in siroop met vanille kwark |
donderdag 19 december 18.30 uur | Kerstmenu |
vrijdag 20 december | Pasteitjes met kipragout, varkensfilet rollade, stoofpeertjes en duchesse aardappels, mini tiramisu met citroen en perzik |